Amerikan Dil Okulları İzmir'de

Amerikan Dil Okulları İzmirde ki dil eğitim açığını fark edip bunu iyileştirmeyi ve geliştirmeyi amaç edinmiştir. Açıldığı günden bu yana başarılı , örnek bir eğitim kurumudur.

Neden mi Amerikan Dil Okulları ;

Amerikan Dil Okulları İzmir’de Bornova ( Çamdibi ) Buca ve Menderesteki şubeleriyle yetkin bir öğretim kadrosuyla verilen dersler sayesinde öğrencilerin dört temel beceri (konuşma,dinleme,okuma ,yazma ) odaklı gelişimlerine yardımcı olmaktadır. Amerikan Dil Okullarının en büyük avantajlarından biri gerçekten etkili bir dil öğretimi sunmasıdır. Eğitim programı özel olarak tasarlanmıştır. Öğrencilerin seviyelerine ihtiyaçlarına ve hedeflerine göre şekillenir. Amerikan dil okulları olarak öğrencilerine eğitim süresince sürekli destek olmaktadır. Öğrencilerin sınıf içi ve sınıf dışı etkinlikler sayesinde Dil eğitimi alırken aynı zamanda keyifli zaman geçirmektedirler. Diğerleri anlatır biz öğretiriz.

NEDEN BİZ Kursumuza kayıtlı öğrencilerimize kariyerlerine katkı sağlayacak programları sunuyoruz Öğrencilerimize bütün kaynak ve materyalleri tamamen ücretsiz sunuyoruz Öğrencilerimizi sertifikalandırıyoruz

Amerikan Dil Okulları İzmir'de